Programma en uitnodiging dag van het vastgoed

Dag van het vastgoed

Op vrijdag 29 november 2013 organiseert het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties de ‘dag van het vastgoed’. Wij zijn verheugd u een rijk en divers programma te kunnen aanbieden. Tijdens het congres zullen diverse presentaties en trainingen  worden gegeven door binnenlandse- en buitenlandse experts.

Het congres geeft inzage waar u als dienstverlener bedacht op moet zijn om te voorkomen dat u gebruikt of misbruikt wordt door criminelen. Het congres is met name bedoeld voor dienstverleners die veel met vastgoedtransacties te maken krijgen, zoals notarissen, makelaars, advocaten, accountants en taxateurs, maar ook andere betrokken partijen zijn van harte uitgenodigd.

Het congres begint om 08:30 uur in de ochtend en zal eindigen om 18:00 uur in de middag (inclusief lunch en borrel) en vindt plaats te Surfside Marina Aruba. Deelname is geheel gratis.

U kunt het volledige programma downloaden en u aanmelden via onze website -> dag van het vastgoed.

Inschrijven is mogelijk tot 15 november 2013. Wees er snel bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.