Voorlichting Risky Business

Op vrijdag 7 april 2017 organiseert het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties een voorlichtingsbijeenkomst voor advocaten, notarissen, belastingadviseurs en andere juridische dienstverleners.

De aanpak van witwassen en het financieren van terrorisme is van groot belang voor het voorkomen en bestrijden van allerlei vormen van ernstige criminaliteit. Met het melden van ongebruikelijke transacties draagt u bij aan een veilige samenleving.

Samen met enkele partners informeren wij u over de voordelen van het melden en de risico’s van meldverzuim. Bovendien worden voorbeelden, trends en methoden behandeld die u kunnen ondersteunen bij het identificeren van ongebruikelijke transacties.

De voorlichtingsbijeenkomst begint om 13:00 uur en zal eindigen om 17:00 uur en vindt plaats in het Marriott Hotel. Deelname is geheel gratis. Het volledige programma staat binnenkort op de website van het Meldpunt.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met uw inschrijving. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 30 maart 2017.

U kunt u aanmelden voor deze bijeenkomst via het digitale registratieformulier