Congres Back to the Future

Op donderdag 19 november 2015 organiseert het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties een congres met de titel: Back to the Future.

Indien u behoort tot de volgende organisaties: OM, CBA, Opsporingsdiensten, Rechtbank, DWJZ, Douane of Banken dan kunt u zich aanmelden voor het congres via het -> inschrijfformulier.

Tijdens dit congres blikken wij met u terug naar de resultaten van de vorige evaluatie van Aruba door de Financial Action Task Force. Sinds deze evalauatie heeft Aruba diverse geconstateerde gebreken verholpen. Desondanks zijn er nog punten die om verbetering vragen.

Daarnaast kijken wij graag met u vooruit naar de aankomende evaluatie in 2018. In hoeverre zijn de nieuwe FATF aanbevelingen effectief geïmplementeerd door Aruba en welke aanvullende maatregelen zijn nodig? Samen met u maken we de balans op.

Door experts uit het binnen- en buitenland zullen diverse presentaties worden gehouden. Daarnaast zal er een interactieve paneldiscussie plaatsvinden waarbij de deelnemers en het publiek diverse prikkelende stellingen krijgen voorgelegd.

Het congres begint om 08:00 uur in de ochtend en zal eindigen rond 17:00 uur in de middag (inclusief lunch en borrel) en vindt plaats te Surfside Marina Aruba. Deelname is geheel gratis.

Inschrijven is nog mogelijk tot 15 november 2015. Wees er snel bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.